Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorieën

Bekijk nu het nieuwe thema Barok!

Op Geboortekaartje service is er al een groot aanbod geboortekaartjes met verschillende thema’s. Voor iedereen zit er een geschikt geboortekaartje bij en als het standaardontwerp nog niet geheel naar wens is, kun je deze eventueel zelf aanpassen. De keuze uit de verschillende categorieën was al breed, maar nu is er nog een nieuwe categorie toegevoegd aan het assortiment, genaamd ‘Barok’.

Barok geboortekaartjes
Op Geboortekaartje service kun je keuze maken uit een aantal categorieën met verschillende geboortekaartjes. De geboortekaartjes zijn uiteenlopend en je kunt de geboortekaartjes zelf ook nog bewerken waardoor ze nog unieker worden. En nu is er nog een nieuw thema toegevoegd aan het online aanbod, genaamd ‘Barok’. Het thema ‘Barok’ bestaat uit klassieke geboortekaartjes met veel sierlijke elementen. Er is ook gebruik gemaakt van zachte, lieve kleurtjes die de geboortekaartjes nog meer sierlijkheid bieden en het geboortekaartje een klassieke uitstraling geven. De illustraties in het thema zijn tevens ook schattig en je kunt de illustraties overal plaatsen waar je zelf wilt. Je hebt zelf in de hand hoeveel barok elementen je toe wilt voegen aan het geboortekaartje!

Ontwerpen
De geboortekaarten in het nieuwe thema zijn tevens ook weer gemakkelijk te bewerken. Dit komt doordat de kaartenapplicatie nog steeds gemakkelijk is en het kost weinig tijd. Zelf een eigen foto toevoegen op het geboortekaartje is snel gebeurd! Laat je creativiteit zien op het zelf ontworpen geboortekaartje en voeg leuke barok elementen toe aan het originele geboortekaartje!

Nieuwsgierig geworden naar de geboortekaartjes Barok? Bekijk deze dan snel op Geboortekaartje service en ga aan de slag!


You must be logged in to post a comment.