Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorieën

De leukste geboortekaartjes voor jullie dochter

Of het nou je eerste is of je er al twee hebt. Het krijgen van een dochter is altijd heel speciaal. Om de baby een warm welkom te geven moet er het nodige aan worden geschaft. Lieve roze kleertjes, een mooie wieg en spullen voor in de babykamer zijn een must. Wat ook heel erg belangrijk is, is het versturen van een lief geboortekaartje. Op Geboortekaartje service vindt je een grote collectie van geboortekaartjes voor jouw dochter.

Veel categorieën, veel keus
Lieve zoete meisjes, fleurig en lief. Zomaar drie categorieën waar je hele leuke geboortekaartjes voor jouw dochter vindt. Alle kaartjes zijn ontworpen door ervaren designers maar als je zelf creatief wil zijn dan kan dan ook! Dit kan op twee manieren. Pas een bestaand kaartje aan of begin met een blanco geboortekaartje en ontwerp hem helemaal zelf.

Maak je kaartje gemakkelijk en snel

Denk je dat jij niet creatief genoeg bent om zelf een kaartje te maken of lijkt het je tijdrovend? Dit is allebei niet waar. Met de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie op Geboortekaartje service maak je heel eenvoudig en snel je eigen geboortekaartje voor jouw dochter. Na de volgende stappen heb je een super origineel kaartje:

–          Ga naar Geboortekaartje service

–          Kies ‘ontwerp zelf je kaart’

–          Kies je formaat

–          Plaats een foto/afbeelding

–          Ontwerp je kaartje door bv. een kader, tekst en illustraties toe te voegen

–          Je kaart is klaar

Automatisch op de bus
Zoals hierboven te zien is ben je in een paar stappen klaar. Is dit toch te veel werk dan kun je natuurlijk ook gewoon uit collectie van geboortekaartjes van dochters kiezen. Na dat je een kaartje hebt gekozen/ontworpen dan kun je een adressenbestand in vullen en worden de kaarten automatisch op de bus gedaan.

Maak jouw geboortekaartjes voor je dochter gemakkelijk en snel op Geboortekaartje service


You must be logged in to post a comment.