Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorie├źn

Een boarding pass op de deurmat

Is vliegen jouw passie? Ben je meer in de lucht dan op de grond? Is vliegen jou werk? Of heb je de liefde van je leven, vader of moeder van je kinderen in de lucht ontmoet? Dit zijn allemaal goede redenen om als geboortekaartje een boarding pass te maken.

 

Check-in

Op internet kun je een plaatje zoeken van een boarding pass. Als je een goede gevonden hebt, kun je met een beetje knip en plak werk de naam en datum uit het plaatje knippen. Vervolgens kun je op Geboortekaartje service de bewerkte boarding pass uploaden. Vervolgens kun je op Geboortekaartje service tekst invullen op de plekken waar je die wilt hebben. Zo maak je zelf gemakkelijk een leuk geboortekaartje van een boarding pass.

<img class="aligncenter size-full wp-image-669" title="Geboortekaartje boarding pass" src="http://geboortekaartjesmaken.kaartopmaat.nl/wp-content/uploads/2012/03/boarding-pass6.jpg" alt="" width="416" height="275" srcset="http://geboortekaartjesmaken.kaartopmaat.nl/wp-content/uploads/2012/03/boarding-pass6.jpg 416w, http://geboortekaartjesmaken.kaartopmaat.nl/wp-content/uploads/2012/03/boarding-pass6-300×198.jpg 300w, http://geboortekaartjesmaken cialis pas cher paris.kaartopmaat.nl/wp-content/uploads/2012/03/boarding-pass6-150×99.jpg 150w, http://geboortekaartjesmaken.kaartopmaat.nl/wp-content/uploads/2012/03/boarding-pass6-400×264.jpg 400w” sizes=”(max-width: 416px) 100vw, 416px” />

Check-uit

Als klaar bent met klussen van het kaartje voor jullie toekomstige piloot kunnen de geboortekaartjes op de bus. Verstuur je ze eerst naar jezelf of meteen naar jullie vrienden en familie? Op Geboortekaartje service kun je vanaf je computer je adresboek uploaden om zo de kaartjes rechtstreeks naar jullie vrienden te sturen. Appeltje eitje. Zo hebben binnen no time al jullie vrienden een geweldig geboortekaartje van een boarding pas op de deurmat liggen.

 

Kijk op Geboortekaartje service wat er nog meer allemaal mogelijk is.


You must be logged in to post a comment.