Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorieën

Leuke retro geboortekaartjes

Vroeger was het maken van een geboortekaartje toch iets eenvoudiger. Een eigen tekst op een wit stukje papier. Geen kleuren, kaders of verschillende lettertypes, nee gewoon simpel. Nu is dit wel anders. Er is een ruime keuze uit thema’s, kaders, achtergronden, lettertypes en soorten papier. Van trendy tot hippe en retro geboortekaartjes. Zo simpel is het dus niet meer. Gelukkig voor jou maakt Geboortekaartje service het mogelijk om zelf te bepalen of jij een lekker simpele of extravagante geboortekaartje wilt maken.

Zoveel thema’s, zoveel keuze
Met zoveel verschillende thema’s en mogelijkheden weet je ook niet meer wat je moet kiezen. Echter, ieder nadeel heeft zijn voordeel! Meer thema’s betekent automatisch meer voorbeelden van en meer kant-en-klare kaarten. Daarnaast kun je veel inspiratie opdoen voor jouw eigen geboortekaartjes. Zo kun je op je Geboortekaartje service kiezen uit vele thema’s. Bijvoorbeeld het thema “Huisje, Boompje,Beestje”, “Tekeningen-babykamer” of “Retro” voor de retro geboortekaartjes. Er is natuurlijk nog veel meer keus, maar daarvoor zul je een kijkje op de website moeten nemen.

Lekker retro
Om jullie een beter beeld te geven van retro geboortekaartjes heb ik hieronder een collage van een aantal voorbeelden gemaakt. Maar eerst licht ik toe hoe je je eigen retro geboortekaartjes (of een ander thema natuurlijk) kunt maken:

Stap 1: kies een kaartsoort en een kaartformaat. Of kies uit één van de kant-en-klare kaarten en bewerk deze.
Stap 2: ontwerp of bewerk je kaartje. Voeg kaders, achtergronden, kleuren, afbeeldingen of foto’s toe.
Stap 3: bestel je kaarten!
Stap 4: betaal en laat je kaarten verzenden door PostNL. Bestel voor 15:00 en ontvang je kaarten de volgende dag al.

geboortekaarten.jpg

Maak nu ook geweldige geboortekaartjes via Geboortekaartje service. Kies uit vele leuke, grappige en lieve thema’s en maak jouw geboortekaartjes bijzonder.


You must be logged in to post a comment.