Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorieën

Maak een apart geboortekaartje

Wanneer je te horen krijgt dat je zwanger bent verandert je leven. Maar wanneer je bijvoorbeeld in verwachting van een eerste kindje bent, of te horen krijgt dat je ook nog eens in verwachting bent van een tweeling, is dat heel bijzonder en apart. Dit is zo een speciale gelegenheid, daar hoort dan ook een apart geboortekaartje bij. Voor zo een apart geboortekaartje ga je naar Geboortekaartje service.

geboortekaartjes.jpg

Apart geboortekaartje
Geboortekaartje service beschikt over een erg grote collectie aan geboortekaartjes, allemaal in verschillende thema’s. Zo kun je retro, klassieke, stoere en vrolijke kaarten kiezen. Maar een echt apart geboortekaartje maak je natuurlijk helemaal zelf. Voor jouw schattige jongens of meisjes maak je zelf een bijpassend, stoer of lief kaartje. Hierbij kun je de thema’s “Stoere vrolijke jongens” of “Lieve zoete meisjes” gebruiken. Je kiest daar een leuk kaartje uit en bewerkt deze, of je haalt je inspiratie daaruit, alles is mogelijk! Voeg daarna zelf een mooie schattige foto van jouw prachtige jongens of meisjes en maak je kaartje helemaal speciaal.

Vandaag besteld, morgen in huis
Als je je geboortekaartjes voor 15:00 bestelt heb je deze de volgende dag al in huis. Je kunt ervoor kiezen om een pakketje naar jezelf te sturen en de kaarten zelf te adresseren. Je kunt echter ook een adressenbestand uploaden en de kaarten naar al jouw familie, vrienden en kennissen laten versturen. De kaarten worden dan door PostNL bezorgd en zijn dus in vertrouwde handen.

Surf nu naar Geboortekaartje service en maak een mooi, lief en apart geboortekaartje! Verras iedereen en maak onvergetelijke geboortekaarten.

 

geboortekaartjes.jpg

 


You must be logged in to post a comment.