Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorieën

Ontwerp je eigen geboortekaart

Het is weer zover! Geboortekaartje service introduceert wederom een nieuw thema, namelijk: Tekeningen – babykamer.
Ditmaal een thema met 21 prachtige en vrolijke voorbeeldkaartjes. De kaartjes bevatten uiteraard de kleuren blauw en roze, maar ook lichtpaars en lichtgroen. Het accent wordt voornamelijk gelegd op zachte en rustige kleuren en op het feit dat de kaarten ‘getekend’ zijn. Dit haal je natuurlijk ook uit de naam van het onderwerp! De kaarten hebben een speels en modern  lettertype.

geboortekaartjes.jpg

Niet alleen de kant-en-klare kaartjes zijn erg leuk om te kiezen, te bekijken of te ontwerpen! Het wordt nog leuker als je een eigen ontwerp van een geboortekaart maakt. Dit is natuurlijk hoe dan ook een leuke ervaring, echter ditmaal wordt het veel leuker! Je kunt erg speelse en kleurrijke afbeeldingen kleuren en kaders kiezen. Zo kun je kiezen uit regenbogen, kinderwagentjes, speentjes badeendjes, autootjes en natuurlijk het beschuit met zowel blauwe als roze muisjes!

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van deze prachtige geboortekaartjes en laat je inspireren! Klik op de afbeeldingen hieronder en ontwerp je eigen geboortekaart op Geboortekaartje service


You must be logged in to post a comment.