Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorieën

Originele geboortekaartjes kun je zelf maken

Jullie kindje is geboren en dat is helemaal geweldig! Er zijn tal van manieren om iedereen hier van op de hoogte te brengen: je kunt het op je Facebook zetten, iedereen een belletje geven of je doet het op de leukste en handigste manier: je stuurt iedereen een geboortekaartje. Aangezien dit het populairste middel is om iedereen het goede nieuws te vertellen krijg je nog weleens kaartjes in de brievenbus die nogal op elkaar lijken. Wil je dit voorkomen? Kijk dan op Geboortekaartje service, hier kun je namelijk originele geboortekaartjes zelf maken.

Gebruiksvriendelijke applicatie

Nu denk je misschien: ‘ Originele geboortekaartjes zelf maken? Dat kan ik toch helemaal niet!?’. Deze gedachte is nergens voor nodig want op Geboortekaartje service kan iedereen een eigen geboortekaartje ontwerpen. Er is namelijk een zeer gebruiksvriendelijke applicatie ontwikkeld waarin heel eenvoudig en snel een kaartje kan worden ontworpen. Door zelf te bepalen wat voor soort achtergrond, illustraties, tekst en dergelijke op het kaartje komen te staan is het zelf maken van originele geboortekaartjes ook nog eens heel leuk!

Een foto op het geboortekaartje
Om het geboortekaartje een perfecte finishing touch te geven is het op Geboortekaartje service mogelijk om een foto te uploaden van jullie kleine wolkje. Zo weet meteen iedereen hoe jullie trots er uitziet en zal het kaartje nog lang bewaard worden!


You must be logged in to post a comment.