Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorieën

Unieke en speciale geboortekaartjes

Bij een geboorte hoort natuurlijk een geboortekaartje, niet zomaar een geboortekaartje, nee een speciale! Want niets is meer speciaal dan de geboorte van jouw jongen of meisje. Iedere speciale gelegenheid verdient een speciaal kaartje, zo ook deze. Nu vraag je je af waar je nou echte speciale geboortekaartjes kunt vinden, echte unieke en eigen kaarten. Een website met een ruime collectie aan speciale geboortekaartjes is Geboortekaartje service. Maak daar eigen en persoonlijke geboortekaartjes,  maak deze speciaal!

Verschillende thema’s
De website beschikt over vele leuke, lieve en grappige thema’s. Zo heb je bijvoorbeeld het thema  “Lief”, “Retro”, “Klassiek” en wat grappige thema’s zoals “Huisje, Boompje, Beestje” of “Tekeningen – blij”. Voor meer leuke thema’s neem je een kijkje op de website en laat je inspireren!

Nadat je een thema hebt uitgekozen krijg je de mogelijkheid om de kaart te bewerken en helemaal eigen te maken. Zo kun je een schattige foto uploaden en een speciaal berichtje toevoegen. Maak je geboortekaartjes lekker speciaal en onvergetelijk.

speciale geboortekaartjes.jpg

Snelle levering
Als je voor 15:00 bestelt, heb je de kaarten de volgende dag al in huis. Dat is nog eens snel? De kaarten worden geleverd door PostNL. Als je meer dan 30 kaarten bestelt wordt je bestelling als pakket geleverd. Zorg er dus voor dat er iemand thuis is om het pakket te ontvangen!

Maak nu speciale geboortekaartjes op Geboortekaartje service. Want een speciale gelegenheid als deze verdient een speciaal geboortekaartje!


You must be logged in to post a comment.