Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorieën

Voor de allerliefste baby

Natuurlijk is jullie toekomstige geschenkje de leukste, slimste en knapste van ze allemaal! Dat weet iedereen. Het kindje van niemand anders kan ooit zo ontzettend lief zijn als jullie wondertje. Alle baby’s zijn schattig en lief maar die van jullie slaat alles!

 

Dit moet iedereen weten

Laat met de geboortekaartjes zien hoe lief jullie schatje is. Op Geboortekaartje service heb je eindeloos veel keuze uit lieve, schattige en zoete kaartje voor een lieve, schattige en zoete baby. Je kunt de geboortekaartjes zo lief en schattig maken als je zelf wilt.

Maak een unieke kaart

Je hebt zoveel keus uit geboortekaartjes op internet dat het soms lastig om te kiezen. Bij de ene zijn de kleuren mooi en bij de ander juist de illustraties, de volgende heeft leuke lettertypes en bij de vierde kun je een foto toevoegen. Maar verschil moet er zijn, op Geboortekaartje service heb je dit allemaal! En je kunt eindeloos je kaart aanpassen, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Totdat je het perfecte geboortekaartje hebt.

Een steuntje in de rug

Het is soms makkelijker gezegd dan gedaan om helemaal uit het niets geboortekaartjes te maken die ook nog eens lief zijn. Dus om je een beetje hulp te bieden, staan er allemaal voorbeeldkaarten op Geboortekaartje service. Dit is handig ter inspiratie maar het is ook mogelijk om deze kaartjes zelf te gebruiken. Deze kaartjes kun je ook aanpassen waar je wilt.

En alsof het allemaal nog niet flexibel en makkelijk genoeg is, gaat Geboortekaartje service nog een stapje verder! Heb je vandaag voor drie uur je geboortekaartjes gemaakt? Dan gaan ze ook vandaag nog naar het postkantoor.


You must be logged in to post a comment.