Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorie├źn

Wat is Web2Print?

Web to print, oftewel Web2Print, wat houdt dat in en wat is het voordeel ten opzichte van drukwerk? Hier proberen we in dit artikel antwoord op te geven. Zo weet je precies wat er daadwerkelijk achter de schermen gebeurt wanneer je jouw geboortekaartjes bij Geboortekaartje service maakt en bestelt.

Web to print staat voor een werkwijze waarbij men via het internet content samenstelt die automatisch naar bijvoorbeeld een PDF bestand wordt omgezet. Het bestand wordt vervolgens online verstuurd naar een printbedrijf .Hier wordt het bestand op hoge kwaliteit geprint, uitgesneden, eventueel gelamineerd en in het geval van een dubbel geboortekaartje wordt er ook nog een vouwlijn aangebracht.

In tegenstelling tot drukwerk, wat alleen interessant is voor zeer hoge oplages in verband met hoge opstartkosten, kan een oplage bij web to print veel kleiner zijn. En de kwaliteit is tegenwoordig niet meer te onderscheiden ten opzichte van traditioneel drukwerk. In eerste instantie werd web to print toegepast voor kleine oplages huisstijldrukwerk, maar inmiddels kunnen hiermee uiteenlopende eindproducten worden gemaakt. Producten zoals brochures, nieuwsbrieven, fotoalbums en natuurlijk geboortekaartjes.

Bij Geboortekaartje service kan de consument kiezen om een losse proefdruk of meerdere geboortekaartjes te bestellen. De geboortekaarten worden op werkdagen dezelfde dag nog geprint en bij PostNL aangeboden ter verzending.

geboortekaartjes voorbeelden

Voordeel voor de gebruiker is dat deze volledig bepaalt hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Meestal wordt een preview in de browser getoond die al of niet na goedkeuring tot een order bij het printbedrijf leidt.

Nadat je een geboortekaartje hebt gemaakt kun je daar online een preview van bekijken. Ben je tevreden, dan bestel je een eerste proefbestelling om de kwaliteit te kunnen beoordelen. Na de bevalling kan de consument overgaan tot het bestellen van de daardwerkelijke geboortekaartjes.

Nog een voordeel is het feit dat je op ieder moment en willekeurige locatie je geboortekaartjes kunt bestellen.

Heb je zelf ervaring met web to print en wilt je dit graag met ons delen? Stuur dan jouw verhaal in via het feedback formulier. Wellicht wordt jouw verhaal op onze blog gepubliceerd.

Op Geboortekaartje service maak je de mooiste en meest unieke geboortekaarten. Laat jouw geboortekaartjes in hoe kwaliteit printen door Geboortekaartje service.


You must be logged in to post a comment.