Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorieën

Wederom een geboortekaartje bij KaartOpMaat.nl

Het is alweer twee jaar geleden dat Marijke Bentla van haar eerste kindje is bevallen. Marijke had bij haar eerste zoontje, Alex, een geboortekaartje gemaakt op Geboortekaartje service. En nu is Marijke onlangs bevallen van een gezond meisje. Wederom heeft zij besloten om een mooi geboortekaartje te maken op Geboortekaartje service. Lees hieronder het interview met Marijke!

Marijke, allereerst wil ik je van harte feliciteren met de geboorte van Sara. Wat een liefje! Kun je mij wat meer vertellen over je zwangerschap?

“Het is natuurlijk niets nieuws he, ik ben immers al twee jaar moeder van Alex, mijn eerste kindje. Meer het blijft natuurlijk altijd iets heel moois om mee te maken. Je zet toch iets wat van jezelf is op de wereld”.

Dat is erg mooi om te horen! Het is natuurlijk zo dat je je eerste geboortekaartjes bij Geboortekaartje service hebt gemaakt, en dit jaar doe je dit weer. Vertel?

“Vorig jaar heb ik inderdaad mijn geboortekaartjes via Geboortekaartje service zelf gemaakt en laten versturen. Ja, de mogelijkheden, service en snelheid zijn toch de aspecten die mij weer naar deze website leidden. Daarnaast kon ik destijds veel inspiratie opdoen door een kijkje te nemen naar de kant-en-klare kaartjes. Wat mij aantrekt is het feit dat je gewoon zelf je kaartjes kunt ontwerpen, dat je zelfs kaders, kleuren en zelfs foto’s kunt toevoegen”.

 

geboortekaartjes1.jpg

 

“Daarnaast ben ik natuurlijk ontzettend te spreken over de kwaliteit en het feit dat je de kaarten de volgende dag al kunt laten versturen. Erg snel dus, en dat bevalt mij heel erg”.

Dus mede dankzij de mogelijkheden voor het maken van een kaartje, de snelheid, service en ruime collectie aan kant-en-klare kaartjes, heb je toch weer besloten om voor Geboortekaartje service te gaan. Het is toch iets bekends nu natuurlijk. Er zijn wel alweer nieuwe thema’s bijgekomen en dus nieuwe kaarten, wat vond je daarvan?

“Het viel mij op dat er inderdaad nieuwe thema’s zijn met nieuwe kaarten. Er is één thema die mij is bijgebleven, ‘Tekeningen – blij’.
Dit was echt een thema met veel vrolijke en aparte kaartjes. Ik heb dan ook een geboortekaartje uit dit thema gekozen. Een vrolijk, kleurrijk en natuurlijk eigen kaartje”!

Heel leuk! Tekeningen – blij is inderdaad een erg leuk en populair thema. Marijke, ik heb nog één vraag voor je: zul jij wederom je geboortekaartjes bestellen bij een derde zwangerschap?

geboortekaartjes.jpg

“Mijn antwoord is: Ja! Uiteraard! Het is niet alleen zo dat ik mijn geboortekaartjes daar heb besteld, ik raad al mijn vriendinnen dit ook
aan. Nogmaals, de prima service en vooral de mogelijkheid om een eigen kaart te maken zijn de twee aspecten die mij tot de website aantrekken. Ik zal dus inderdaad bij een derde zwangerschap wederom naar Geboortekaartje service surfen”.

Wil jij net als Marijke een leuk geboortekaartje voor je tweede kind? Wil je deze zelf maken en wil jij je ook laten inspireren door meerdere thema’s en kaarten? Surf dan snel naar Geboortekaartje service en doe je ding!


You must be logged in to post a comment.