Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorieën

Alle puzzelstukjes vallen op z’n plek

Met jullie kindje op komst kan jullie toekomst niet meer stuk. Als trotse moeder en vader willen jullie het van de daken schreeuwen. Jullie prins of prinsesje komt eraan. Om aan iedereen te laten weten dat jullie puzzel compleet
is kun je ook geboortekaartjes met een  puzzelstukje maken.

Een kaartje maak je zo
Op Geboortekaartje service is het maken van een geboortekaart een eitje. Hier worden kaarten aangeboden in allerlei categorieën. Van lief en zoet en hip en trendy. Nadat je een leuk onderwerp hebt gekozen wat bij jullie kleintje past kun je de kaartjes net zo aanpassen als je zelf wilt. Met je eigen persoonlijke tekst in de binnenkant en de kleuren en vormen die jullie willen.

De puzzel is compleet
Willen jullie leuke geboortekaartjes maken met een puzzelstukje, om iedereen te laten zien dat jullie puzzel compleet is, dan kun je op internet op zoek naar een leuk plaatje van een puzzelstukje en deze daarvoor gebruiken. Of hebben jullie een puzzel in huis waarvan je graag een foto wilt maken en deze vervolgens gebruiken. Voor geboortekaartjes met of zonder puzzelstukje, op Geboortekaartje service kun je alle kanten op.

Snel in huis
Ben je door alle drukte van het voorbereiden op de komst van jullie geschenk uit de hemel vergeten om op tijd een geboortekaartje te maken. Geen probleem! Maak je vandaag voor drie uur op Geboortekaartje service geboortekaartjes met een puzzelstukje dan liggen deze morgen nog op de deurmat.


You must be logged in to post a comment.