Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorieën

Bekijk het nieuwe sprookjesthema ‘Fantasie’!

Het aanbod geboortekaartjes op Geboortekaartje service is nog ruimer gemaakt! Er is een nieuw thema toegevoegd aan het assortiment. Het nieuwe thema heet ‘Fantasie’ en bestaan uit sprookjesachtige geboortekaartjes. Dus als jij sprookjesachtige geboortekaartjes wilt versturen voor jullie pasgeboren wondertje, kun je hier nu mee aan de slag!

Thema
Wil je graag sprookjes geboortekaartjes voor je kleine prins of prinses ontwerpen? Dat is nu mogelijk met de nieuwe collectie fantasie geboortekaartjes! In dit thema kun je de meest sprookjesachtige geboortekaartjes ontwerpen voor jullie wondertje. Het aanpassen van het geboortekaartje is gemakkelijk en kost weinig tijd. Door het toevoegen van lieve elfjes, sterren, diertjes en andere sprookjesachtige items, veranderd het kaartje in een uniek sprookje. Je bepaalt helemaal zelf hoe je het kaartje eruit komt te zien en waar de illustraties worden afgebeeld.

Ontwerpen
De fantasie geboortekaartjes zijn ook gemakkelijk te bewerken. Het zelf ontwerpen is makkelijk door de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie. Ook kost het weinig tijd om een sprookjesachtige geboortekaart te ontwerpen. Het uploaden van een eigen foto van jullie kleine prins of prinses is ook mogelijk. Plaats rond de foto een sprookjesachtig kader en het geboortekaartje wordt nog unieker.

Bestellen
Ben je tevreden over het ontwerp, dan kun je de kaartjes direct bestellen en verzenden. Als er nog een kleine twijfel is, kun je een proefkaartje laten versturen naar je huis en eventueel daarna nog het kaartje aanpassen. Je kunt ervoor kiezen om de sprookjes geboortekaartjes direct te versturen of je laat een pakketje naar je huis sturen. Daarna kun je ze zelf op de post doen en de geadresseerden verblijden met een waargebeurd sprookje.

Wil jij ook sprookjesachtige geboortekaartjes ontwerpen? Ga dan snel naar Geboortekaartje service en ontwerp je eigen sprookjes geboortekaartjes!

 


You must be logged in to post a comment.