Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorie├źn

Geschetst, stoer en lief: Doodles geboortekaartjes

Zoek jij een kaartje dat anders is dan de rest? Bekijk dan eens het nieuwe thema op Geboortekaartje service: Doodles. Typerend voor dit mooie nieuwe thema zijn de geschetste tekeningetjes, zachte pastel kleuren en een vrolijke uitstraling. Zowel voor jongens als meisjes is dit stoere thema een aanrader!

Je eigen Doodles geboortekaartje
Ondanks het grote aanbod Doodles geboortekaartjes is het natuurlijk altijd mogelijk dat jouw perfecte kaartje er net niet bij zit. Gelukkig is het daarom mogelijk om de Doodles geboortekaartjes helemaal naar eigen smaak aan te passen. Voeg bijvoorbeeld een leuk bloemetje, lief beertje of geschetste sterretjes toe. Om het kaartje helemaal super persoonlijk te maken voeg je de foto van jouw mooie wolkje toe.

Proefdruk
Heb je jouw Doodles geboortekaartje gevonden, dan is het verstandig om, voor je het kaartje naar tachtig mensen verstuurt, eerst even een proefdruk aanvragen. Dit kost bijna niks en het geeft je zekerheid op een perfect kaartje! Is de proefdruk goed dan kun je ervoor kiezen om ze door Geboortekaartje service te laten verzenden of ze naar jou op te laten sturen in een pakketje. Als je ze laat verzenden hoef je alleen een adressenbestand bij te voegen en klaar ben je! Wel zo makkelijk.Doodles geboortjes

 

De meeste categorie├źn en kaartjes vind je bij Geboortekaartje service


You must be logged in to post a comment.