Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorieën

Het nieuwe thema Seizoenen!

Er is al een ruim aanbod geboortekaartjes op Geboortekaartje service, maar nu is er een nieuw thema toegevoegd aan het assortiment. Het nieuwe thema heet ‘Seizoenen’ en bestaat uit geboortekaartjes met verschillende seizoenen erop afgebeeld. Dus wil jij graag een seizoen afgebeeld op de geboortekaartjes, dan is dat nu mogelijk!

Thema
Wil jij graag een geboortekaartje met daarop een leuk seizoen erop afgebeeld? Dan kun je deze nu zelf ontwerpen op Geboortekaartje service. Laat de lente, zomer, herfst of winter terugkomen op het kaartje. Voeg schattige hertjes toe of een hoop bladeren of sneeuw, het is allemaal mogelijk bij het nieuwe thema! Dus ben jij een liefhebber van de zomer? Voeg dan zomerse illustraties toe aan het geboortekaartje. Hetzelfde is mogelijk voor de herfst, winter of lente liefhebbers. En je kunt helemaal zelf bepalen waar de illustraties komen te staan en hoe het geboortekaartje eruit komt te zien.

Ontwerpen
De seizoen geboortekaartjes zijn ook gemakkelijk te bewerken. Dit komt door de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie. Ook kost het weinig tijd om het kaartje zelf te ontwerpen. Een eigen foto uploaden is bij het nieuwe thema ook weer mogelijk. Plaats rond de foto een leuke kader, voeg leuke items toe, verzin een leuke tekst en het geboortekaartje is uniek om te versturen!

Bestellen
Als je nog twijfelt over je ontwerp, laat dan eerst een proefkaartje afdrukken. Als het proefkaartje geheel naar wens is, kun je de kaartjes definitief bestellen en direct laten versturen naar de geadresseerden. Uiteraard kun je ook de geboortekaartjes zelf op de post doen. Dan wordt het pakketje met geboortekaartjes naar je huisadres verzonden. Dan kun je de kaartjes zelf op de post doen.

Nieuwsgierig geworden naar het nieuwe thema? Ga dan snel naar Geboortekaartje service en ontwerp je eigen geboortekaartje!


You must be logged in to post a comment.