Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorie├źn

Lente geboortekaartjes

Met dit lekkere weer denken wij meteen aan de lente die eraan komt. Het zonnetje schijnt en er is een strakke blauwe lucht bij ons in Amsterdam. Wij hebben de lente kriebels al goed zitten. Kom maar door met het lekkere weer! 20 maart begint officieel de lente in Nederland, maar het voelt alsof het al begonnen is.

Je eigen lente geboortekaartje
De mooie lente beelden zorgen ook zeker voor leuke geboortekaartjes! Is jouw kleine uitgerekend in de lente? Of heb je gewoon een hele mooie foto gemaakt met dit mooie weer en wil je deze op het geboortekaartje? Maak dan een leuk geboortekaartje die binnen dit seizoen past. Op kaartopmaat.nl is een heel thema ontworpen die passen bij de vier seizoenen. Kies hier een leuke kaart met een lente plaatje uit of kies ervoor om een zelf gemaakte lente foto op de geboortekaartje van jullie wondertje te plaatsen.

Voorbeelden van lente geboortekaartje
We hebben wat leuke voorbeelden van lente geboortekaartjes! Dit zijn vaste kaarten uit het thema seizoen. Maar dan wel een beetje aangepast. En dat kan jij ook doen!

Ben je uitgerekend in de zomer? Ook hier zijn leuke geboortekaartjes voor!

Meteen beginnen met het ontwerpen van een leuk lente geboortekaartje? Ga dan naar kaartopmaat.nl en kies het thema seizoenen. 


You must be logged in to post a comment.