Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorieën

Geboortekaartjes maken

Ben jij een echte creatieveling? Begin dan met geboortekaarten maken op Geboortekaartje service! Op deze site kan je op een eenvoudige en leuke manier de mooiste geboortekaarten maken.

Maken
Geboortekaarten maken doe je tegenwoordig het eenvoudigst op Geboortekaartje service. Op deze site heb je de keus uit vele voorbeeldkaarten en van daaruit kan je zelf op een leuke en eenvoudige manier de mooiste geboortekaarten maken. Op Geboortekaartje service heb je namelijk de keus uit vele kaders, illustraties en achtergronden. De kaart sprekender maken is ook een koud kunstje: zet simpelweg een mooie tekst in een zelfgekozen lettertype op de kaart. De kaart heel persoonlijk maken kan ook. Je kan namelijk een mooie foto van jullie baby uploaden en op die manier de kaart heel persoonlijk en uniek maken.

Uitkiezen
Hou je er echter niet van om zelf geboortekaarten te maken. Geen probleem! Want geboortekaarten maken is niet het enige wat mogelijk is op Geboortekaartje service. Op deze site is het namelijk ook nog mogelijk om gewoon een geboortekaart uit een van de vele categorieën te bestellen. En deze categorieën zijn ook nog eens zeer afwisselend. Zo zijn er klassieke en vrolijke geboortekaartjes vente cialis en ligne. Er zijn retro geboortekaarten, maar ook hippe geboortekaarten. Natuurlijk zijn er de normale categorieën, zoals jongens en meisjes, maar er zijn ook meer specifieke categorieën: lief en Hollands bijvoorbeeld. Dus er is voor elk wat wils.

Bestellen
Heb je het kaartje gemaakt of gevonden wat jij zoekt? Druk dan op de knop “bestellen”. Nadat jij op deze knop hebt gedrukt, wordt het werk namelijk van je overgenomen. De gemaakte kaarten worden dan op hoge kwaliteit gedrukt en vervolgens door de postbodes van TNT Post op de door jouw gewenste adressen bezorgd.

geboortekaarten.jpg

Geboortekaarten maken doe je vanaf nu op Geboortekaartje service!


U kunt niet meer reageren.