Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorie├źn

Geboortekaartjes maken

Je hoeft geen groot kunstenaar te zijn om zelf mooie geboortekaartjes maken te gaan. Op Geboortekaartje service kan je namelijk op een simpele en eenvoudige manier de mooiste geboortekaartjes maken.

Persoonlijk en uniek
Geboortekaartjes maken is simpel en eenvoudig op Geboortekaartje service. Op deze site kan je op een gemakkelijke manier de mooiste geboortekaartjes maken. Op deze site kan je bijvoorbeeld kiezen uit de mooiste kaders, illustraties en achtergronden. Ook kan je de kaarten heel sprekend maken met een mooie tekst in een zelfgekozen lettertype. De kaarten kan je ook heel persoonlijk maken met een mooie foto van jullie baby. Op die manier worden de kaarten heel persoonlijk en uniek.

Stap voor stap
Dus op Geboortekaartje service hoef je geen groot kunstenaar te zijn om zelf de mooiste geboortekaartjes te maken. Door de gebruiksvriendelijkheid en de simpele besturing wordt het maken van geboortekaartjes namelijk heel eenvoudig. Om de mooiste geboortekaartjes maken te gaan hoef je namelijk alleen maar een mooie kaart uit een van de vele categorie├źn uit te kiezen en daar begint het ontwerpen. Maak de kaarten leeg en plaats een mooie achtergrond. Vervolgens kan je ervoor kiezen om een mooi kader te plaatsen en de naam van je kindje op de kaart te zetten. Maak de kaarten af met een mooie illustratie en klaar ben je.

Bestellen
Nu je klaar bent kan je de kaarten bestellen. Vanaf dat moment wordt het werk van je overgenomen. De kaarten worden gedrukt op hoge kwaliteit om vervolgens door de postbodes van TNT Post bij jouw of jouw geadresseerden thuis bezorgd te worden.

Geboortekaartjes maken is leuk en simpel op Geboortekaartje service!


You must be logged in to post a comment.