Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorieën

Geboortekaarten maken

Begin nu met geboortekaarten maken op Geboortekaartje service. Op deze site kan je zelf de mooiste geboortekaarten maken of een geboortekaart uitkiezen uit een van de vele categorieën.

Simpel en leuk
Geboortekaarten maken kan simpel en leuk op Geboortekaartje service. Op deze site kan je al je creativiteit kwijt op een geboortekaartje. Voor elke stijl is er namelijk wat wils. Zo zijn er retro geboortekaarten, maar ook hippe. Er zijn klassieke geboortekaarten, maar ook vrolijke. Natuurlijk zijn er de normale categorieën , jongens en meisjes, maar ook zijn er meer specifieke categorieën zoals lief, stijlvol en Hollands.

Stap voor stap
Kies bijvoorbeeld een mooie kaart uit de categorie stijlvol, zoals deze bij stap 1. Vervolgens maken we de kaart leeg, nu ziet die eruit zoals bij stap 2. Dan kiezen we een mooie achtergrond en plaatsen die op de kaart, hij ziet er nu uit zoals bij stap 3. Vervolgens zetten we er een mooi kader omheen en passen we de achtergrondkleur aan. Bij stap 4 is het resultaat te zien. Als laatste stap zetten we de naam en een mooie illustratie op het kaartje. Bij stap 5 zie je het eindresultaat. Als je wil, kan je ook nog een mooie foto op de kaart zetten. Begin simpelweg door de foto te uploaden en gebruik deze als achtergrond.

Bestellen
Het geboortekaartje wat we gemaakt hebben, gaan we nu bestellen. Druk op de knop bestellen en voer je gegevens in. Betalen met paypal is ook mogelijk. Vanaf dat moment wordt het werk van je overgenomen. De kaarten gaan naar de drukker en worden vanaf daar door onze partner TNT Post naar jouw huis gestuurd.


You must be logged in to post a comment.