Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorieën

Geboortekaarten maken

Begin  nu met de mooiste geboortekaarten maken op Geboortekaartje service! Op deze site kan je op een eenvoudige en leuke manier de mooiste geboortekaarten maken.

Maken
Geboortekaarten maken is simpel en leuk op Geboortekaartje service. Op deze site maak je zelf de mooiste geboortekaarten. Wanneer je een mooie geboortekaart hebt uitgekozen, kan je beginnen met het ontwerpen. Dus kies uit de mooiste kaders, illustraties en achtergronden. Wil je de kaarten veel sprekender maken? Zet dan een mooie tekst, zoals een gedicht, op de kaart in een zelfgekozen lettertype. Natuurlijk kan dit ook met de naam of andere tekst. Wil je de kaarten zeer persoonlijk maken? Gebruik dan de foto van jullie baby als achtergrond of illustratie. Op deze manier maak je de kaarten zeer persoonlijk en uniek

Uitkiezen
Wil je echter niet zelf geboortekaarten maken? Geen probleem! Want op Geboortekaartje service kan je zelf de mooiste geboortekaarten uitkiezen. Dit kan uit de vele categorieën. Deze categorieën zijn ook nog eens zeer afwisselend. Zo zijn er retro geboortekaartjes, maar ook hippe en moderne geboortekaartjes. Er zijn klassieke, maar ook vrolijke geboortekaartjes. Natuurlijk zijn de gebruikelijke categorieën ook aanwezig, kaarten voor jongens en meisjes, maar ook zijn er meer specifieke categorieën. Denk hierbij aan lief, Hollands en stijlvol.

Bestellen
Ben je tevreden over de gemaakte of gekozen geboortekaartjes? Druk dan op de knop “bestellen” en het werk wordt van je overgenomen. De kaarten worden naar de drukker gestuurd, gedrukt en van daaruit door onze partner TNT Post bij jouw thuis bezorgd. Of natuurlijk alvast bij je geadresseerden.

Ga nu de mooiste geboortekaarten maken op Geboortekaartje service!


You must be logged in to post a comment.