Eigen geboortekaartje maken op KaartOpMaat.nl

Categorieën

Geboortekaartjes zelf maken

Begin nu met geboortekaartjes zelf maken op Geboortekaartje service. Op deze site kan je zelf de mooiste geboortekaartjes maken en kan je een geboortekaartje uitkiezen uit een van de vele categorieën.

Maken
Geboortekaartjes zelf maken doe je het mooist en makkelijkst op Geboortekaartje service. Op deze site kan je de mooiste geboortekaartjes zelf maken. Je hebt namelijk de keus uit vele kaders, illustraties en achtergronden. Ook kan je de kaarten heel sprekend maken door een mooie tekst in een zelfgekozen lettertype op de kaart te zetten. Tenslotte kan je de kaarten ook nog heel persoonlijk en uniek maken door een mooie foto van jullie kindje op de kaart te zetten. Dit alles op een heel eenvoudige manier. Dus hou je van geboortekaartjes zelf maken? Doe het dan op Geboortekaartje service!

Ontwerpen
Hou je er echter niet van om geboortekaartjes zelf te maken? Geen probleem! Want op Geboortekaartje service hoef je niet geboortekaartjes zelf maken! Je kan namelijk ook gewoon een mooie kaart uit een van de vele categorieën uitkiezen. En deze categorieën zijn ook nog eens zeer afwisselend. Zo zijn er hippe en retro geboortekaartjes. Er zijn klassieke en vrolijke geboortekaartjes. Dus je hoeft niet perse zelf geboortekaartjes maken te gaan, je kan ook de mooiste bestellen op deze site.

Bestellen
En nadat jij hebt besteld nemen wij het werk van je over. De kaarten worden op hoge kwaliteit gedrukt om vervolgens door de postbodes van TNT Post naar jouw huis te worden gestuurd. Of natuurlijk alvast naar jouw geadresseerden.

Geboortekaartjes zelf maken doe je het best op Geboortekaartje service!

geboortekaartjes.jpg


U kunt niet meer reageren.